UAD – Unitat d’atenció de Drogodependencies

Atenció personalitzada en cas de drogodependencies a Terrassa

El nostre objectiu és la seva recuperació, mostrant al pacient la possibilitat de viure sense consumir drogues i de reinserir-se a la vida social, familiar i laboral. El tractament és ambulatori, per a totes les edats i mulitidsciplinar, el que permet una excel·lent comprensió de les necessitats de cada pacient, facilitant així el procés de recuperació.

Per a la seva recuperació intervenim a nivell individual amb el pacient (psicoteràpia), grupal mitjançant teràpia de grup, familiar mitjançant teràpia familiar sistèmica i de parella.

Atenció integral al pacient i la família

La nostra UAD està formada per un equip mulitidisciplinar especialitzat en drogodependències. La nostra missió és l’atenció integral al pacient i a la seva família.

Com treballem a ISEP Clínic?

Neuropsicòloga especialitzada en dany cerebral. Serà l’especialista en diagnosticar, en els casos en què es consideri oportú, si les drogues han ocasionat o no dany cerebral, així com de dur a terme els tractaments (rehabilitació cognitiva) necessaris.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstancies de la vida, necessites ajuda professional.

93.537.80.47

ISEP Clínic Terrassa està al teu costat des de fa 30 anys i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC TERRASSA| C/ Antoni Maura, 1. 1ª 08225 Terrassa, Espanya | Telèfon: 93.537.80.47

Horari: De dilluns a divendres 9:30 a 14:00 h 16.00 a 20.00 – Dissabtes: Hores concertades

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol