Sexologia Clínica

Què és un sexòleg clínic?

És l’especialista que s’ocupa del tractament de les dificultats i els trastorns sexuals d’origen psicològic, que són un 94% dels casos de dificultats en l’àmbit sexual. El sexòleg estudia la sexualitat i la seva funció, les seves característiques i disfuncions per a trobar la solució més adequada a cada cas.

Quan hem d’anar al sexòleg clínic?

Z

Vaginisme

Z

Problemes d'erecció

Z

Anorgàsmia

Z

Impotència masculina

Z

Ejaculació precoç

Z

Falta de desitg sexual

La gran majoria de les disfuncions sexuals, com el vaginisme, l’ejaculació precoç, la impotència o la falta de desig sexual són degut a causes psicològiques. Tot i que visitar un sexòleg clínic acostuma a generar ansietat, a ISEP Clínic trobaràs la professionalitat i confidencialitat que t’ajudaran a millorar la teva vida sexual.

A ISEP Clínic comprovaràs que les preguntes del terapeuta t’ajudaran a conèixer realment el que et passa, a descobrir que les emocions tenen a veure amb els pensaments i que el nostre comportament influeix en la nostra relació.

El nostre objectiu és aconseguir la plena satisfacció en la teva vida sexual

Cóm traballa el sexòleg clínic?

Primer de tot cal facilitar tota la informació sobre els aspectes deficitaris o erronis per poder modificar les diferents conductes o cognicions que redunden agreujant o mantenint el trastorn que t’afecta. A ISEP Clínic t’ensenyarem diferents estratègies per millorar la teva vida sexual i treballarem per eliminar l’ansietat davant la relació sexual.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstancies de la vida, necessites ajuda professional.

93.537.80.47

ISEP Clínic Terrassa està al teu costat des de fa 30 anys i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC TERRASSA| C/ Antoni Maura, 1. 1ª 08225 Terrassa, Espanya | Telèfon: 93.537.80.47

Horari: De dilluns a divendres 9:30 a 14:00 h 16.00 a 20.00 – Dissabtes: Hores concertades

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol