Psicòleg a domicili

Hem millorat el nostre servei d’atenció psicològica pensant en aquelles persones que, per circumstàncies personals o limitacions físiques, no poden acostar-se fins al nostre centre per realitzar la teràpia. ISEP Clínic Castelldefels ofereix els serveis del psicòleg a domicili tant per a nens, com adolescents i adults.

El servei de psicòleg a domicili el realitza el nostre equip d’especialistes en psicologia clínica i psicoteràpia i es coordina des de la direcció del centre per oferir un tractament multidisciplinari complet.


Visita ISEP Clínic Castelldefels

ISEP Clínic Castelldefels està al teu costat des de fa 30 anys i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar.

L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstancies de la vida, necessites ajuda professional.

93.537.80.47

ISEP Clínic Terrassa està al teu costat des de fa 30 anys i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC TERRASSA| C/ Antoni Maura, 1. 1ª 08225 Terrassa, Espanya | Telèfon: 93.537.80.47

Horari: De dilluns a divendres 9:30 a 14:00 h 16.00 a 20.00 – Dissabtes: Hores concertades

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol