Neuropsicologia infantil juvenil

Què és un neuropsicòleg infantil juvenil?

És l’especialista que ha de conèixer tant el desenvolupament normal del nen com el patològic del sistema central per actuar sobre alguna alteració cognitiva causada per una disfunció cerebral. El neuropsicòleg estudia la conducta del nen/adolescent a través del seu cervell per explicar:

Z

Disfuncions cognitives

  • Problemes de memòria, d’atenció, de càlcul…
Z

Disfuncions emocionals

Quan hem de portar al nostre fill al neuropsiciòleg?

“El meu fill té problemes per estudiar, no presta atenció, llegeix malament, no coordina…”. Després d’aquests comentaris els pares han de plantejar-se la possibilitat de visitar un neuropsicòleg.

Els trastorns més freqüents en les consultes són els trastorns d’aprenentatge, trastorns del desenvolupament, trastorns d’atenció amb o sense hiperactivitat (TDAH), epilepsies… Els pares, tutors o mestres són els que han d’observar qualsevol dificultat en els fills o alumnes i visitar ISEP Clínic.

Com treballen els neuropsicòleg infantil juvenil?

Para empezar, realiza la evaluación neuropsicológica que facilita un diagnóstico más preciso y aporta un conocimiento en profundidad de los procesos cognitivos, afectivos y expresivos del niño/adolescente.

Una vez conocido el diagnóstico, se empieza la rehabilitación neuropsicológica para ayudar al niño, además de tratar a su entorno familiar y social y facilitar su integración.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstancies de la vida, necessites ajuda professional.

93.537.80.47

ISEP Clínic Terrassa està al teu costat des de fa 30 anys i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC TERRASSA| C/ Antoni Maura, 1. 1ª 08225 Terrassa, Espanya | Telèfon: 93.537.80.47

Horari: De dilluns a divendres 9:30 a 14:00 h 16.00 a 20.00 – Dissabtes: Hores concertades

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol