Mindfulness

Què és el Mindfulness?

El Mindfulness o atenció plena es basa en la consciència intencionada al moment present, sense jutjar, parant esment al que succeeix en el nostre cos, en la nostra ment (pensaments, judicis, creences), en la manera en què ens sentim (emocions i estat d’ànim) i al món que ens envolta.
Practicant l’Atenció Plena s’adquireix la comprensió que les persones no són els seus pensaments, ni tampoc les seves emocions, són una mica més profund. Pensaments, emocions, creences, sensacions físiques, records, etc., vénen i van, fluctuen i canvien amb el temps, mentre que la persona que pot notar-los i observar-los sempre ÉS, no deixa d’existir. És important aquest punt doncs experimentar-ho permet a la persona observar els seus pensaments, emocions… des d’un altre enfocament, alliberant-se d’ells en el sentit que pot actuar sobre la base del que la persona realment vol i li importa, en lloc d’actuar al servei de les circumstàncies. Recorda que tot els que passa no passa fora, sinó que passa dins de tu.

Les persones tendim a funcionar amb “ment de monkey”, estem de cos present en un lloc, però amb la ment ocupada en un altre. El que sol ocupar la nostra ment sovint són continguts aversius i coses a solucionar: preocupacions, situacions passades o futures que podem anticipar (PRE-OCUPAR-SE), dubtes, incerteses, etc. De manera que estem ficats en el nostre plànol mental, contactant amb alguna cosa, probablement desagradable, i ens allunyem de la nostra experiència de l’aquí i ara que podria ser enriquidora. En aquests casos, es pot dir que l’atenció de la persona s’ha anat amb un pensament, emoció, preocupació… allunyant-se així del moment actual.

En ISEP Clínic Terrassa presentem un taller teòric-pràctic de MINDFULNESS I APLICACIÓ A la VIDA DIÀRIA.

Objectius:

Z

Reduir estats d'estrès i/o ansietat

Canviar la forma de relacionar-te amb el teu malestar intern.

Z

Millorar el teu estat anímic

Conèixer i afeblir les barreres psicològiques que t’impedeixen complir les teves metes vitals i aconseguir el teu benestar emocional.
Z

Reforçar la teva capacitat de concentració i atenció

Z

Potenciar la teva creativitat

Z

Millorar les teves relacions socials

Z

Entrenar-te perquè desenvolupis la teva capacitat de viure en el present

Z

Desenvoluparàs major autoconeixement i presa de consciència d'un mateix

Z

Incorporar l'hàbit de la pràctica en la teva vida diària

Com treballem a ISEP Clínic?

ISEP Clinic és un centre multidisciplinari de referència dedicat a l’avaluació i intervenció en problemes emocionals, l’aprenentatge i la salut, tasca que iniciem en 1982. Tots els nostres tractaments són personalitzats i individuals. I es realitzen en el nostre gabinet o al teu domicili.

Cualquier problema tiene solución

Hay veces que por situaciones o circunstancias de la vida necesitas ayuda profesional.

93.537.80.47

 

ISEP Clínic Terrassa está a tu lado desde hace 30 años y cuenta con un completo equipo profesional que trabaja conjuntamente para mejorar tu bienestar.

La atención multidisciplinar nos dará una completa visión de tu caso para diseñar la estrategia de recuperación más adecuado. Para nosotros eres único.

ISEP CLINIC TERRASSA | C/ Antoni Maura, 1. 1ª 08225 terrassa | Teléfono: 93.537.80.47

Horario: De lunes a viernes de 9:30 a 14:00 h y 16.00 a 20.00 h – Sábados: Horas concertadas

Las nubes siempre son pasajeras