Mètodes i tècniques d'estudi

Què són els mètodes i les tècniques d’estudi?

A molts estudiants els costa concentrar-se abans d’un examen o no saben com organitzar-se per aconseguir millors resultats. Això no significa que no estudiïn, sinó que ho fan malament i els resultats no són els que s’esperaven.

Els professionals d’ISEP Clínic proporcionaran al teu fill els mètodes i tècniques d’estudi que millor s’adaptin a ell. Amb un estudi individualitzat, coneixerem per què el teu fill té un rendiment escolar per sota del desitjable i es treballarà per millorar el seu currículum acadèmic.

Com s’aprèn a estudiar?

Els pedagogs, psicòlegs i logopedes d‘ISEP Clínic ajudaran al teu fill a millorar el seu rendiment acadèmic a través de diferents mètodes i tècniques d’estudi, de concentració i de relaxació. Se l’instruirà perquè optimitzi els seus esforços i aconsegueixi tots els seus objectius.

Quan hem d’anar a l’especialista?

Com més elevat és el nivell acadèmic de l’alumne, més pressió té per aconseguir els millors resultats. Per això és millor que el teu fill arribi preparat, perquè ni l’ansietat ni la falta de concentració puguin limitar la seva formació.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstancies de la vida, necessites ajuda professional.

93.537.80.47

ISEP Clínic Terrassa està al teu costat des de fa 30 anys i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC TERRASSA| C/ Antoni Maura, 1. 1ª 08225 Terrassa, Espanya | Telèfon: 93.537.80.47

Horari: De dilluns a divendres 9:30 a 14:00 h 16.00 a 20.00 – Dissabtes: Hores concertades

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol