Assessorament i teràpia a l'escola

Què és el servei d’assessorament i teràpia a l’escola?

El servei d’assessorament i teràpia a l’escola es tracta d’un projecte d’intervenció dins dels centres educatius que ajuda a detectar les necessitats de l’alumnat i donar-los suport tant a ells com als seus pares i professors.

Treballem els trastorns de la parla i del llenguatge, planifiquem i duem a terme reeducacions psicopedagògiques, atenció als pares, problemes emocionals i conductuals dels alumnes i formació a professors.

Objectius principals

Els objectius del projecte són:

Z

La prevenció de determinades problemàtiques que tendeixen a donar-se amb freqüència a les aules

Z

La detecció de casos amb necessitats educatives especials i / o amb problemes de conducta i / o amb problemes emocionals

Z

La intervenció en aquests casos treballant conjuntament amb el centre educatiu

Com treballem a ISEP Clínic?

L’equip d’ISEP Clinic fa un screening (avaluació) a les aules per identificar aquells casos que poden ser motiu d’intervenció (sempre amb permís dels pares). A continuació es presenten els resultats tant al centre educatiu com a les famílies i es procedeix a realitzar la intervenció en el propi centre educatiu si els pares estan d’acord.

Qualsevol problema té solució

A vegades, per situacions o circumstancies de la vida, necessites ajuda professional.

93.537.80.47

ISEP Clínic Terrassa està al teu costat des de fa 30 anys i compta amb un complert equip professional que treballa conjuntament per millorar el teu benestar. L’atenció multidisciplinar ens donarà una completa visió del teu cas per dissenyar l’estrategia de recuperació més adient. Per nosaltres ets únic.

ISEP CLINIC TERRASSA| C/ Antoni Maura, 1. 1ª 08225 Terrassa, Espanya | Telèfon: 93.537.80.47

Horari: De dilluns a divendres 9:30 a 14:00 h 16.00 a 20.00 – Dissabtes: Hores concertades

Els núvols sempre acaben marxant i surt el sol